BALIKESİR / KARESİ - Şehit Mesut Yağan Anaokulu

Ock

TS ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi sertifikamızı almaya hak kazandık. İl Millî Eğitim Müdürümüz Ali TATLI tarafından Okul Müdürümüz Fatma ALTINSOY'a sertifikamız takdim edildi.

Ara

Cumhuriyetin 100. Yılı dolayısıyla gerçekleştirdiğimiz 100 fidan etkinliği Balıkesir Üniversitesi Çağış kampüsünde gerçekleşti. Bu önemli etkinlikte bize destek olan Balıkesir Üniversitesi Rektör Yrd. Prof. Dr. Fatih Satıl'a, fidanlarımızı temin eden Karesi Tarım ve Orman Müdürü Resul Bütün'e, katılımlarıyla onur veren Sayın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Birol Şahin, Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Genel Sekreter Sayın Yemliha Yanar, Genel Sekreter Yrd. Sayın İsmail Durak, Prof. Dr. Sibel Karaca Sivrikaya, Balıkesir İl Milli Eğitim Şube Müdür V. Şükran Büyükhan ve Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü'ye teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Etkinlik sonrası konuşan Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, "Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Meyve Fidanı etkinliğiyle çocuklarımızla geleceğe miras bıraktık. Diktiğimiz fidanların kıymetli evlatlarımızın geleceğine nefes olacağına inanıyor bu güzel programda emeği geçenlere teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.   Etkinlikte öğrencilerimizin öğrenim hayatları boyunca kalıcı izler bırakarak fidanların onlarla büyümesine olan inancımızı Okul Müdürü Fatma Altınsoy'un konuşmasıyla bir kez daha vurgulamak istiyoruz.Etkinliğe katılım gösteren tüm paydaşlara teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda tüm yaş gruplarımızın katılımıyla Sayın Milli Eğitim Bakanımız Yusuf TEKİN tarafından hazırlanan Dilimizin Zenginlikleri Projemiz başlamıştır.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl etkinlikleri kapsamında  hafta boyunca sınıflarımızda ilgili etkinliklerimizi gerçekleştirdik, sınıflarımızı bayraklarla donattık. 3-A ve 4-A sınıfı öğrencilerinin hazırladığı bayrak çalışmalarını okulumuz sergi salonunda sergiledik.29 Ekim Cumhuriyet bayramı tören günü velilerimizi okulumuzda ağırlayarak hazırladığımız gösterilerimizi velilere sunduk. Cumhuriyetimizin 100. Yılını okulumuzda çoşkuyla kutladık.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılına öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte dopdolu ve güzel bir başlangıç yaptık. Eğitim öğretim sürecimizi çeşitli sanatsal, bedensel, bilişsel faaliyetlerle bezemeye devam ediyoruz.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılı uyum haftası kapsamında okulumuzun uyum etkinlikleri karşı okulun bahçesindeki halı sahada öğretmenlerimizin görev aldığı stantlar ve dansın ritmi organizasyon şirketinin hazırladığı çeşitli aktivitelerle eğlenceli bir şekilde gerçekleştirildi. Kendilerine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olaması dileğiyle lokma hayrımız yapılarak etkinliklerimiz tamamlandı yeni eğitim öğretim yılına güzel bir geçiş yapıldı.